fbpx
UPPLEVELSER

Julbord

Julbord på gården #safe to visit

Köket serverar traditionella julinspirerade rätter som speglar Norrbotten, både när det gäller mat & det söta som serveras till kaffet. Anmäl specialkost/allergier vid din bokning. Vår önskan är alltid att kunna servera välsmakande dryck, med eller utan alkohol till den goda julematen, vin/naturviner, öl eller något från baren. Vi har fullständiga rättigheter samt sortiment från lokala hantverksbryggerier. De nästan två meter tjocka stenväggarna med massiva takbjälkar talar för att detta är en mycket speciell miljö, den gamla stenladugården anno 1824 har vi varsamt låtit renovera – värt ett besök tillsammans med den goda maten och drycken, det kan vi lova.

Till Julbordet ingår välkomst glögg med pepparkakor, kallskuret, småvarma rätter samt dessert/gottebordet, en måltidsdryck must/lättöl/mineralvatten samt kaffe/te. Pris pp 595 kr barn 2-11 år 350 kr inkl moms.

Bokningar samt förfrågan per telefon 070-3858714 eller helene@jossgarden.se

Vardagar: servering sällskap efter önskemål lunch 12.00 eller kväll 17.00

Lördagar: servering sällskap kväll kl 17.00

Söndagar: servering sällskap lunch kl 12.00

Julbordet på gården serveras 25/11 tom 20/12. Vi erbjuder vårt hemlagade julbord enligt folkhälsomyndigheternas krav på minskad smittspridning. Viktigt detta året blir att hålla 1 meters avstånd mellan olika sällskap samt ett färre antal gäster vid varje sittning. Avståndsbestämmelserna gäller även när olika sällskap sitter rygg mot rygg. Det måste finnas tillräckligt med avstånd för att kunna resa sig upp, skjuta ut en stol och att röra sig på serveringsstället utan att riskera att stöta ihop med andra gäster. Inom ett sällskap, som ofta består av personer som träffas även utanför serveringsstället, gäller det egna ansvaret och bestämmelserna i Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd (HSLF-FS 2020:12). Slädturen med häst som vi vanligtvis brukar bjuda på utgår detta året när vi känner att vi inte kan låta gäster som inte känner varandra sitta nära i släden.

Håll händerna rena, tvål/handsprit finns på toaletterna & tänk på att hålla socialt avstånd till andra gäster, är man sjuk så stannar man hemma!

Varmt välkomna till Jössgården i juletid!

/Helene & Torbjörn med personal 

 

 

 

Translate »