fbpx
UPPLEVELSER

Wellness

Wellness

Vår lilla badstuga på gården, en mysig upplevelse för dina sinnen för välbehag och njutning. Personalen städar och desinficerar alla kontaktytor så det är säkert för dig som gäst i ditt privata sällskap. Vi håller en högre hygienstandard än tidigare för att säkerställa både gästens och medarbetarnas säkerhet. Här kan man bada i härligt rent 38 gradigt vatten med jetstrålar och bubblor som känns skönt avslappnande för kropp o själ. Vedeldad bastu samt liten relax med gemensam dusch och veranda utomhus i anslutning för din användning, medtag egna badkläder. Handduk finns att låna.

Vår bastu är vedeldad så innan ni anländer är bastun eldad till 65-70 grader med björkved, byt om och duscha noga innan ni tar på badkläderna, sen kan ni välja själva om ni vill börja med att bada bastu eller ett dopp i vår utomhus jacuzzi. Ni håller själva fyr i brasan i bastun med björkved som vi tillhandahåller. Viktigt att dricka mycket vatten då värmen gör att man behöver fylla på vätskebalansen i kroppen, önskar ni annan dryck finns alternativ från vår gårds restaurang som även erbjuder något ätbart om ni önskar detta.

Bastubadandet: Kasta en liten skopa vatten på de varma stenarna, lyssna till det fräsande ljudet och luta dig sedan tillbaka mot den varma träväggen och låt dig omslutas av den heta ångan. Hudens porer öppnar sig och en känsla av välbefinnande infinner sig, kroppen får en stunds vila och en känsla av härlig återhämtning i total harmoni. Duscha svalt och sitt gärna utomhus om vädret tillåter.

Halvkropps massage av vår diplomerade/certifierade massör Torbjörn Forsberg kan förbokas 30 min 500 kr

Hyr hela utomhus anläggningen med jacuzzi-bastu-relax-dusch för 3000 sek 3 timmar, max 8 pers. (Alt 350 kr pp)