fbpx
BLOGG

Corona – vårt ansvar rörande smittspridning

Corona (covid -19) påverkar självfallet även oss. WHO har uppgraderat utbrottet av viruset till en pandemi, vilket betyder att man räknar med en spridning över stora delar av världen som drabbar en stor andel av befolkningen i varje land. Om det nu blir verklighet här i Norrbotten & vår by Sjulsmark vet vi inte ännu men det gäller för oss alla att hjälpas åt för att en eventuell smittspridning ska minimeras även om den faktiska närvaron av Corona ännu känns avlägsen. Vårens planerade Swedishfika dagar för allmänheten är nu inställda samt att vi håller extra noggranna hygien rutiner i hela anläggningen men vi tar fortfarande emot mindre grupper och konferenser. Det vi inte gör numera är att ta i hand och hälsa på gäster samt att vi tillhandahåller handsprit på alla våra toaletter och sen får självklart ingen med förkylningssymtom av vår egen personal vistas på arbetsplatsen.

https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/bakterier-virus-parasiter-och-mogelsvampar1/virus/corona-covid-19?utm_source=Fr%C3%A5gor+och+svar+om+reglerna+f%C3%B6r+att+f%C3%B6rhindra+smitta+av+covid-19+p%C3%A5+restauranger&utm_medium=email&utm_campaign=

Ute skiner vårsolen som ingenting har hänt och vi hoppas att detta virus ebbar ut och att vi snart ses igen!

Hälsningar

Helene & Torbjörn med personal