fbpx
BLOGG

Projektet – Formstark Norrbotten

Glädjande besked för oss på Jössgården, vi fick en av platserna i Projektet Formstark Norrbotten!

Jössgården är en av åtta boendeanläggningar i länet som nu under två års tid ska få ta del av kompetensutveckling, möten och nätverk mellan utövarna (professionella inom konsthantverk, hantverk, slöjd och design). och besöksnäringen. På Jössgården försöker vi, Helene & Torbjörn Forsberg skapa en miljö som är hemtrevlig, genuin och gärna använda interiör av återbruk från förr, det skapar en stämning som vi och våra gäster gillar. När vi började renoveringen av den gamla stenladugården 2015 var det många som tyckte vi var våghalsiga som satsade så mycket pengar, tid och energi på att förverkliga vår dröm, men nu i efterhand är det inte många som tycker att det blev så galet. Vår egen förhoppning av att delta i projektet är att detta kan stärka oss och andra företag inom besöksnäringen och lyfta Norrbotten som ett attraktivt besöksmål, utöver detta så tror vi också att satsningen specifikt kan attrahera de så kallade dessies (Visit Swedens benämning på designintresserad resenär).

Spännande resa väntar, länk nedan till information och ansökan.

Hälsningar

Helene & Torbjörn på Jössgården

Är du en av utövarna(professionella inom konsthantverk, hantverk, slöjd och design) som vill jobba med oss inom besöksnäringen i detta projektet, ansök i länk nedan:

Ansök om du är formutövare, länk nedan:
http://formstarknorrbotten.se/aktuella-arrangemang/ansokningar
Projektägare
Resurscentrum konst Norrbotten