fbpx
BLOGG

Våren & sommaren på gården

2020 kommer att bli ett speciellt år att minnas för oss alla, och vi står nu inför ännu en härlig vår & sommarsäsong på gården. Vi har turen att ha en stor gård med mycket gröna ytor så i år blir det fler uteplatser för alla lunchgäster och fikasugna. Innan öppning av sommar kaféet 22/6 kommer vi att jobba utomhus med planteringar, nya växthuset och hagar till alla djuren. Att kunna vistas utomhus är viktigt inte minst i år och i våra närmiljöer kring oss finns Rosfors ekopark, ett Naturreservat med möjlighet till både vandring, cykling, badplats och fiske. Vi har också köpt en till häst på gården som heter Bomit som kommer till oss nu i maj, han är en ardenner kille som är stor, stark och snäll körhäst som passar till vår verksamhet och ett bra komplement till gårdens hästflock. Att vistas på landet med djuren på gården är en dröm för många som i vanliga fall bor i stan, hästar, kaniner, hönor & vår underbara miniponny Gloria som går lös på gården till mångas förtjusning. Vi har i sommar valt att erbjuda boende i våra två fina sviter med hög standard i Norrbottensgården till dig som söker lugn och ro samt närhet till naturen, finns även ett enklare boende i vår bagarstuga som rymmer upp till 4 personer, i den stugan kan även hunden få hänga med på semestern.

Varmt välkomna att besöka oss i sommar!

Helene & Tobbe med personal på Jössgården