fbpx
UPPLEVELSER

Bröllop

Lantligt Bröllop på vår gård

Att många par väljer att gästa oss på Jössgården för sitt bröllop känns så underbart, ett bestående och vackert minne för livet. Vi planerar tillsammans med brudparet den förväntansfulla dagen, viktigt att det blir personligt och en dag där ni kan släppa alla måsten och tillbringa dagen med alla era nära & kära. Hos oss kan man välja att viga sig på gården eller kanske i en kyrka och komma till oss för själva bröllopsfesten.

Sommarbröllop

Att bjuda in till ett riktigt sommar bröllop med grusväg, betande hästar, grönskande natur och blomsterängar är verkligen lantligt och romantiskt. Här har vi genom åren ordnat olika tillställningar, ofta med vigsel på gården i vår trädgård. Att ordna fest under midnattssolen i Norrbotten är något alldeles underbart.

Vinterbröllop

Att lysa upp vintermörkret med eldar, marschaller och ett arktiskt vinter bröllop är väl något som är annorlunda och minnesfullt. Har ni riktigt tur kanske norrskenet visar sig på himlen på bröllopskvällen.

Bröllopsmiddag med lokala råvaror

Vi serverar mat och dryck vid borden, dukar vackert med porslin, blommor och linnedukar. Bröllopsmeny med dryckespaket som vi gemensamt tar fram från era önskemål. Vackra blomsteruppsättningar och övrig utsmyckning kan vi ordna tillsammans med lokal florist. Hos oss passar bröllop för upp till 65 personer som vi rymmer i vår restaurang samt i verandan.

Bröllopsnatten

På gården finns även två lyxiga bröllopssviter med sköna sängar belägna på övervåningen i Norrbottensgården. Ena bröllops sviten har egen bastu/jaquzzi där en god hotellfrukost väntar på morgonen.

Kontakta oss gärna för en personlig visning av våra fina lokaler samt ett första möte inför ert stundande bröllop.

Sommarbröllop

Fotograf Sandra Leierth Brudpar Maria och Andreas Kähler

”Vårt bröllop överträffade verkligen alla våra förväntningar. Med SÅ mysig lokal, trevlig personal och familjär miljö hade vi inte kunnat drömma om en bättre dag”.

Bildtext?

En av gårdens bröllopssviter med balkong.

Bildtext

Svit med jacuzzi & bastu

Matsalen i restaurangen