fbpx
UPPLEVELSER

Sommarcafé

Trädgårdscafe 27/6 tom 5/8 

Öppet alla vardagar måndag – fredag 12.00-16.00

På gården serveras allt från de klassiska hembakta bullarna, bakverk och småkakorna à la mormors kafferep. Vi bakar allt fikabröd själva med bara de bästa råvarorna och med beprövade recept. Vi är även duktiga på att kunna erbjuda dig med allergier och specialkost något alternativ från vårt sortiment, dock bakar vi med vanligt mjöl i våra lokaler så vi kan inte till 100 % lova att det är helt glutenfritt. Vi erbjuder dig flera olika maträtter, sallader, varma paninis, grillade högrevs hamburgare, sommartallrik mm
Kort sagt allt för en lyckad fika tillsammans!

27/6 Får vi besök av en barnteater Innanförskogen kl 13.00, gratis entré men ta gärna med en filt att sitta på när föreställningen är utomhus.

27/7 öppet 12.00-20.00 med kvällsjazz på gården, Rickard Tjernlunds trio uppträder kl 19.00-20.00, gratis entré

Ingen förbokning behövs när ni besöker oss under våra cafedagar, vi har ca 100 sittplatser utomhus och 80 platser inne i restaurangen med verandan och loftet.

Helgerna och kvällar under sommaren tar vi gärna emot förbokningar av ert sällskap, många brudpar har sina bröllops kalas hos oss helger under sommaren så då är restaurangen abonnerad, men hör med oss så kikar vi på tillgänglighet.

Flera mysiga uteplatser med sittgrupper finns i trädgården om det skulle vara fullt inne i restaurangen och även en liten lekstuga på gården för alla leksugna barn.

Våra djur hönsen, hästarna och kaniner bor med oss på gården, lantliv på riktigt.

Välkommen på en utflykt till oss på landet!

Translate »