Smakföreställning 1- 1,5 timme
Matkreatör och örtexpert Eva Gunnare bjuder på inspiration och tips
om det gröna vilda skafferiet som finns runt knuten. Smaka på förädlade godsaker från skog, äng, myr och fjäll. Med bilder, smaker, sånger och berättelser delar Eva med sig av sin kunskap på sitt personliga sätt.
Smakguidning 1,5-2 timmar
En utomhusguidning året om för att få inspiration och samtidigt bli uppmärksam på vad
som växer runt Jössgården, hur de kan användas och vad de smakar. Korgen fylld med förädlade
godsaker av örter och bär är med!
Halvdagskurs
Inspirationskurs om ätbart runt knuten; i skog, myr och på äng. Kursen är uppdelad på en teoridel
inomhus och en utomhusguidning. Kurslitteratur och smakbitar ingår.
Workshop
Möjlighet att förlänga halvdagskursen med efterföljande workshop. Då blir det praktisk teori hur
man på olika sätt kan förvara och förädla vilda växter och bär. Vi lagar tillsammans ett par recept och gästerna får med sig många tips och recept att ta med hem.
Prislista
Föreställning upp till 25 deltagare totalt 8 000 kr momsfritt
Smakguidning upp till 25 deltagare totalt 8 000 kr 6% moms tillkommer
Kurs halvdag min 10 – max 25p per person 1 000 kr 6% moms tillkommer
Workshop min 5 – max 15p per person 800 kr 25% moms tillkommer
Bokningar och förfrågningar med helene@jossgarden.se