UPPLEVELSER

Restaurang

Restaurangen

Hos oss på gården är hållbarhet viktigt, vi vill medverka till en bättre värld för kommande generationer på jorden. För oss innebär det att vi använder råvaror i säsong, närproducerat i mån av tillgång och med ett grönare och skönare utbud av vår goda mat från skogens skafferi.

Vi serverar traditionella rätter som speglar Norrbotten och grundar sig på receptskatten som köket samlat på sig genom åren, både när det gäller mat & bakverk i vårt café.

Vår önskan är alltid att kunna servera välsmakande dryck, med eller utan alkohol till den goda maten, ekologiska eller naturviner, öl eller något från baren. Vi har fullständiga rättigheter samt sortiment från lokala hantverksbryggerier.

De nästan två meter tjocka stenväggarna med massiva takbjälkar talar för att detta är en mycket speciell miljö, den gamla stenladugården anno 1824 har vi varsamt låtit renovera – värt ett besök tillsammans med den goda maten och drycken, det kan vi lova. En nyhet våren/sommaren 2020 är att vi utökar vår örtagård  med ett mysigt växthus för odling men även som orangeri med sittplatser, mysigt och ombonat i vår köksträdgård. Sommartid har vi flera grupper med sittplatser utomhus, mycket populärt när vädret är vackert.

Varmt välkomna till oss!

Helene & Torbjörn & medarbetare

Öppettider 2020:

Vårvintern 2020 med Corona viruset är en händelse som påverkar hela vår värld och även oss på Jössgården i byn Sjulsmark. För vår restaurang betyder det att vi numera slutat servera vår mat på buffe, du får som gäst din mat på tallrik direkt från kocken i köket. Hygienrutiner är hos oss alltid prio 1 och självklart måste man vara frisk för att jobba hos oss. Vi kommunicerar alltid med bokade grupper/konferensgäster att vara noga med handhygien under ditt besök samt att inte besöka oss om man känner sig sjuk.

Swedishfika är tyvärr inställt hela våren, men vi planerar i dagsläget att ha öppet sommarpremiär för vårt Sommarcafé med lunchservering & hembakt fika öppnar 22/6 tom 7/8 mån-fre 12.00-16.00

Julbord 2020  Under några veckor i slutet av november tom 20/12 serverar vi vårt populära julbord (Endast förbokningar)

Förbokningar I matsalen med pelargonveranda finns plats för ca 65 lunch/middagsgäster. Hos oss har du året runt möjligheten att boka hela anläggningen för dig och ditt sällskap, så har du något att fira, bröllop, kalas eller ett fint minne vid minnesstund eller barndop, hör av er till Helene@jossgarden.se

 

 

 

Translate »