UPPLEVELSER

Restaurang

Restaurangen

Hos oss på gården är hållbarhet viktigt, vi vill medverka till en bättre värld för kommande generationer på jorden. För oss innebär det att vi använder råvaror i säsong, närproducerat i mån av tillgång och med ett grönare och skönare utbud av vår goda mat från skogens skafferi.

Vi serverar traditionella rätter som speglar Norrbotten och grundar sig på receptskatten som köket samlat på sig genom åren, både när det gäller mat & bakverk i vårt café.

Vår önskan är alltid att kunna servera välsmakande dryck, med eller utan alkohol till den goda maten, ekologiska eller naturviner, öl eller något från baren. Vi har fullständiga rättigheter samt sortiment från lokala hantverksbryggerier.

De nästan två meter tjocka stenväggarna med massiva takbjälkar talar för att detta är en mycket speciell miljö, den gamla stenladugården anno 1824 har vi varsamt låtit renovera – värt ett besök tillsammans med den goda maten och drycken, det kan vi lova. En nyhet våren/sommaren 2020 är att vi utökar vår örtagård  med ett mysigt växthus för odling men även som orangeri med sittplatser, mysigt och ombonat i vår köksträdgård. Sommartid har vi flera grupper med sittplatser utomhus, mycket populärt när vädret är vackert.

Varmt välkomna till oss!

Helene & Torbjörn & medarbetare

Öppettider 2020:

Swedishfika Öppet cafe med sopplunch 16/4 12.00-16.00, fler tillfällen kommer under hela året.

Påskbuffe 2020 vi dukar fram en vårlig middagsbuffe med våra välsmakande rätter samt gottebord 495 vuxen och barn 300 upp till 12 år Långfredag 10/4  samt Påskafton 11/4 (Endast förbokningar)

Sommarcafé med lunchservering & hembakt fika öppnar 22/6 tom 7/8 mån-fre 12.00-16.00

Julbord 2020  Under några veckor i slutet av november tom 20/12 serverar vi vårt populära julbord (Endast förbokningar)

Förbokningar I matsalen med pelargonveranda finns plats för ca 65 lunch/middagsgäster. Hos oss har du året runt möjligheten att boka hela anläggningen för dig och ditt sällskap, så har du något att fira, bröllop, kalas eller ett fint minne vid minnesstund eller barndop, hör av er till Helene@jossgarden.se

 

 

 

Translate »