Kul, gott och nyttigt med vilda växter, halvdagskurs – med tillval workshop
I försommarens underbara tid växer det en mängd ätbara vilda örter runt om i våra marker. Kom till Jössgården och lär dig vad man kan plocka, hur man plockar och – roligast av allt! – vad man kan göra med det man plockat. Matkreatör och örtexpert Eva Gunnare från Essense of Lapland tar er med på en smakrik och inspirerande kursdag.
Sen har ni hela sommaren på er att kombinera härliga turer i naturen med smaskiga äventyr i köket!
Halvdagskurs med guidning, plockning, smakprovning och växtlära samt lätt lunch för 950kr, eller heldagskurs för 1600kr som förutom halvdagskursen även innehåller en workshop med massor av recept och matlagning samt avslutande matigt fika med våra tillagade rätter.
Ett begränsat antal platser, bindande anmälan.
Ett begränsat antal platser, bindande anmälan.
Bokningar och förfrågningar med helene@jossgarden.se